הכנת השטרויזל: מערבבים במעבד מזון את כל המצרכים, עד לקבלת תערובת פירורית. שומרים במקרר.
שלב 3
0 דקות
הכנת העוגה: מערבבים במעבד מזון חמאה, סוכר ושמן בעזרת בוחש הגיטרה במהירות בינונית, במשך 5 דקות. מוסיפים את הביצים בהדרגה, וממשיכים לערבב 5 דקות נוספות, עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
שלב 4
0 דקות
מורידים את מהירות המיקסר למהירות איטית, ומוסיפים לאט ולסירוגין קמח, אבקת סודה ושמנת חמוצה.
שלב 5
0 דקות
מעבירים את התערובת לתבנית, מניחים את השזיפים (משקיעים אותם), ומפזרים למטה את השטרויזל.
שלב 6
0 דקות
אופים כ-60 דקות, או עד שהשטרוייזל מזהיב.
שלב 7
0 דקות
טיפים: מומלץ להשתמש בשזיפים אדומים, אך לא רכים מידי! ע"מ שישמרו על צורתם בעוגה בגמר האפייה.
שלב 8
0 דקות
חשוב לחתוך את השזיפים בצורה אחידה, ולפזר אותם בתערובת באופן אחיד כשהם מכוסים בתערובת העוגה, אבל לא שוקעים לתחתית התבנית.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
8
מחממים את התנור ל-170 מעלות.
שלב 2
מתוך
8
הכנת השטרויזל: מערבבים במעבד מזון את כל המצרכים, עד לקבלת תערובת פירורית. שומרים במקרר.
שלב 3
מתוך
8
הכנת העוגה: מערבבים במעבד מזון חמאה, סוכר ושמן בעזרת בוחש הגיטרה במהירות בינונית, במשך 5 דקות. מוסיפים את הביצים בהדרגה, וממשיכים לערבב 5 דקות נוספות, עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
שלב 4
מתוך
8
מורידים את מהירות המיקסר למהירות איטית, ומוסיפים לאט ולסירוגין קמח, אבקת סודה ושמנת חמוצה.
שלב 5
מתוך
8
מעבירים את התערובת לתבנית, מניחים את השזיפים (משקיעים אותם), ומפזרים למטה את השטרויזל.
שלב 6
מתוך
8
אופים כ-60 דקות, או עד שהשטרוייזל מזהיב.
שלב 7
מתוך
8
טיפים: מומלץ להשתמש בשזיפים אדומים, אך לא רכים מידי! ע"מ שישמרו על צורתם בעוגה בגמר האפייה.
שלב 8
מתוך
8
חשוב לחתוך את השזיפים בצורה אחידה, ולפזר אותם בתערובת באופן אחיד כשהם מכוסים בתערובת העוגה, אבל לא שוקעים לתחתית התבנית.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0