המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 170 מעלות ומשמנים היטב את התבנית.
בקערה גדולה טורפים את הסוכר והביצים.
מוסיפים תמצית אספרסו של "נסקפה דולצ'ה גוסטו", שמן, סוכר וניל ושמנת חמוצה. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מנפים את הקמח ומוסיפים לתערובת. מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מעבירים 2/3 מכמות התערובת לתבנית ושומרים את היתרה בצד.
מערבבים יחד את כל חומרי השיוש ומוסיפים לשליש התערובת הלבנה ששמרנו בצד.
מעבירים את התערובת שנוצרה לתבנית ובעזרת ידית של כף עץ מערבבים עד לקבלת מראה של שיש.
אופים כ- 40 דקות ובודקים בעזרת קיסם עד שיוצא יבש.
מומלץ לפזר אבקת סוכר על העוגה לפני ההגשה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0