לשארית הבלילה מוסיפים את הקקאו ותמצית הרום ומערבבים היטב.
שלב 6
20 דקות
אופים בחום בינוני עד שקיסם יוצא יבש.
*לגרסת הפרווה - ממירים את החמאה במרגרינה ואת האשל בכוס מיץ.
לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
6
מערבלים במיקסר חמאה רכה וסוכר. מקציפים היטב.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים את הביצים ומערבלים עוד 5 דק'.
שלב 3
מתוך
6
מוסיפים את הקמח, האשל, ואח"כ את תמצית הווניל.
שלב 4
מתוך
6
מעבירים בשלב זה לתבנית ששומנה מראש כ-2/3 מהבלילה.
שלב 5
מתוך
6
לשארית הבלילה מוסיפים את הקקאו ותמצית הרום ומערבבים היטב.
שלב 6
מתוך
6
אופים בחום בינוני עד שקיסם יוצא יבש.
*לגרסת הפרווה - ממירים את החמאה במרגרינה ואת האשל בכוס מיץ.
לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0