מפרידים את הביצים, מקציפים את החלבון לקצף יציב, ומוסיפים את כוס הסוכר בהדרגה.
שלב 2
0 דקות
לחלמונים מוסיפים את אבקת האפייה וסוכר הווניל, ומערבבים עד לקבלת קצף יציב.
שלב 3
0 דקות
בתנועות עטיפה מוסיפים את החלמונים לחלבונים. מוסיפים את השמן, קמח המצה והקוקוס בתנועות עטיפה, ואח"כ את כוס מיץ התפוזים.
שלב 4
0 דקות
בכלי נפרד שמים חצי כוס סוכר, קקאו, אבקת נס קפה, רבע כוס מים. ממיסים על אש נמוכה ולקראת הסוף, מוסיפים את המרגרינה וחבילה אחת של שוקולד. מערבבים היטב.
שלב 5
0 דקות
שני שליש מהעיסה של העוגה שמים בתוך תבנית. את הקרם שופכים מגבוה בתנועה סיבובית על השליש שנותר. את השליש שנותר שופכים מעל לעוגה מגבוה בצורה סיבובית. מערבבים עם מזלג בצורה של המס' 8 את העוגה כך שתיווצר עוגה בשני גוונים - עוגת שיש.
שלב 6
0 דקות
אופים את העוגה 40 דקות בחום בינוני.
שלב 7
0 דקות
אחרי האפייה מחממים את הריצ', ושוברים לקוביות את חפיסת השוקולד לתוך הריצ' החם. שופכים את הקרם מעל העוגה ומגישים.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
מפרידים את הביצים, מקציפים את החלבון לקצף יציב, ומוסיפים את כוס הסוכר בהדרגה.
שלב 2
מתוך
7
לחלמונים מוסיפים את אבקת האפייה וסוכר הווניל, ומערבבים עד לקבלת קצף יציב.
שלב 3
מתוך
7
בתנועות עטיפה מוסיפים את החלמונים לחלבונים. מוסיפים את השמן, קמח המצה והקוקוס בתנועות עטיפה, ואח"כ את כוס מיץ התפוזים.
שלב 4
מתוך
7
בכלי נפרד שמים חצי כוס סוכר, קקאו, אבקת נס קפה, רבע כוס מים. ממיסים על אש נמוכה ולקראת הסוף, מוסיפים את המרגרינה וחבילה אחת של שוקולד. מערבבים היטב.
שלב 5
מתוך
7
שני שליש מהעיסה של העוגה שמים בתוך תבנית. את הקרם שופכים מגבוה בתנועה סיבובית על השליש שנותר. את השליש שנותר שופכים מעל לעוגה מגבוה בצורה סיבובית. מערבבים עם מזלג בצורה של המס' 8 את העוגה כך שתיווצר עוגה בשני גוונים - עוגת שיש.
שלב 6
מתוך
7
אופים את העוגה 40 דקות בחום בינוני.
שלב 7
מתוך
7
אחרי האפייה מחממים את הריצ', ושוברים לקוביות את חפיסת השוקולד לתוך הריצ' החם. שופכים את הקרם מעל העוגה ומגישים.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0