לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת גנאש השוקולד - מחממים שמנת מתוקה במיקרוגל או מרתיחים בסיר קטן ויוצקים על השוקולד. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ושומרים בטמפרטורת החדר עד השימוש.
להכנת העוגה - מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את התבניות.
מערבלים בקערת מיקסר עם וו גיטרה ביצים, סוכר, שמן ותמצית וניל ומערבלים 5 דקות במהירות בינונית עד לקבלת תערובת בהירה ואחידה.
מערבבים קמח תופח, אינסטנט פודינג וניל, פרג טחון, מלח וקליפת לימון ומוסיפים לתערובת לסירוגין תוך כדי ערבול עם השמנת החמוצה רק עד לקבלת בלילה אחידה. היא תהיה נוזלית יחסית וזה בסדר.
יוצקים את הבלילה לתבניות. יוצקים מעל את הגנאש ובעזרת תנועות מעגליות של מזלג (מעלה-מטה) יוצרים את דוגמת השיש. *ניתן להתשתמש בתבנית קוגלהוף בקוטר 22 ס"מ או 2 תבניות אינגליש קייק באורך 25 ס"מ
אופים כ-60 דקות עד שפני העוגה יציבים וקיסם הננעץ בה יוצא יבש עם פירורים לחים. מצננים. אם משתמשים בתבניות אינגליש קייק זמן האפייה מתקצר ל- 50 דקות
מאחסנים בכלי אטום במקום קריר ויבש עד 5 ימים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 10