המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מברישים תבניות בחמאה ובוזקים סוכר כך שיצפה את התחתית והדפנות. מנערים עודף סוכר.
בסיר קטן מניחים שוקולד וחצי כוס מהחלב, מבשלים תוך ערבוב עד שהשוקולד נמס לגמרי.
מקציפים בקערת המיקסר את החמאה והסוכר כחמש דקות, עד לתערובת קרמית ומבריקה.
טורפים פנימה את הביצים בהדרגה, אחת-אחת, עד שהן נבלעות בתערובת. מערבלים פנימה את השמנת, אחר כך את החלב הנותר ולבסוף את הקמח לערבול קצר.
מחלקים את התערובת לשניים. מחצית אחת מערבבים עם השוקולד המומס לקבלת תערובת חלקה ואת התערובת הנותרת מערבבים עם תמצית וניל.
יוצקים לתבנית את שתי התערובות לסירוגין, כך שיתערבבו זו בזו.
"חורשים" בתוך הבצק עם סכין 3 סיבובים לאורך הכיכר, לקבלת אפקט שיש.
אופים כ-45 דקות, עד שיציב וקיסם עץ המוחדר למרכז יוצא יבש.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0