מערבבים את כל החומרים היבשים - קמח, סוכר ואבקת האפייה. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.
שלב 2
0 דקות
יוצקים לתבנית משומנת, כ-3/4 מהכמות בלבד.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים ל-1/4 מהתערובת שנשארנה בקערה עוד 2 כפות קקאו, מערבבים, ויוצקים לתוך התבנית.
שלב 4
0 דקות
עושים בתערובת צורה יפה עם האצבע לצורת שיש.
שלב 5
60 דקות
מכניסים לתנור על חום של 175 מעולות לכ-60 דקות. בודקים עם קיסם.
שלב 6
0 דקות
ממיסים את השוקולד ומוסיפים את הקקאו, סוכר ומים, מערבבים עד לקבלת קרם סמיך.
שלב 7
5 דקות
מורחים את הקרם ע"ג העוגה. אם רוצים עוגה ספוגה בשוקולד, מורחים כשהעוגה חמה, מיד כשהיא יוצאת מהתנור.
*ניתן להמיר את היין במיץ תפוזים או מים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
7
מערבבים את כל החומרים היבשים - קמח, סוכר ואבקת האפייה. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.
שלב 2
מתוך
7
יוצקים לתבנית משומנת, כ-3/4 מהכמות בלבד.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים ל-1/4 מהתערובת שנשארנה בקערה עוד 2 כפות קקאו, מערבבים, ויוצקים לתוך התבנית.
שלב 4
מתוך
7
עושים בתערובת צורה יפה עם האצבע לצורת שיש.
שלב 5
מתוך
7
מכניסים לתנור על חום של 175 מעולות לכ-60 דקות. בודקים עם קיסם.
שלב 6
מתוך
7
ממיסים את השוקולד ומוסיפים את הקקאו, סוכר ומים, מערבבים עד לקבלת קרם סמיך.
שלב 7
מתוך
7
מורחים את הקרם ע"ג העוגה. אם רוצים עוגה ספוגה בשוקולד, מורחים כשהעוגה חמה, מיד כשהיא יוצאת מהתנור.
*ניתן להמיר את היין במיץ תפוזים או מים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0