המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים את כל החומרים היבשים - קמח, סוכר ואבקת האפייה. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לתערובת אחידה.
יוצקים לתבנית משומנת, כ-3/4 מהכמות בלבד.
מוסיפים ל-1/4 מהתערובת שנשארנה בקערה עוד 2 כפות קקאו, מערבבים, ויוצקים לתוך התבנית.
עושים בתערובת צורה יפה עם האצבע לצורת שיש.
מכניסים לתנור על חום של 175 מעולות לכ-60 דקות. בודקים עם קיסם.
ממיסים את השוקולד ומוסיפים את הקקאו, סוכר ומים, מערבבים עד לקבלת קרם סמיך.
מורחים את הקרם ע"ג העוגה. אם רוצים עוגה ספוגה בשוקולד, מורחים כשהעוגה חמה, מיד כשהיא יוצאת מהתנור. *ניתן להמיר את היין במיץ תפוזים או מים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0