מחממים את התנור ל-180 מעלות, משמנים את התבנית במעט מרגרינה קשה ומקמחים קלות.
שלב 3
0 דקות
מקציפים בקערת מערבל את החמאה ואת הסוכר. מוסיפים את הדבש וממשיכים להקציף עד קבלת קציפה בהירה ואוורירית.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים גם את הביצים זו אחר זו ולבסוף יוצקים את מיץ התפוזים והליקר.
שלב 5
0 דקות
מפסיקים את פעולת המערבל ומבליעים את הקמח בתנועות קיפול רחבות בעזרת כף עץ או מרית. לבסוף מוסיפים את גרירת התפוז.
שלב 6
0 דקות
יוצקים שלושת רבעי מהתערובת לתבנית המשומנת.
שלב 7
0 דקות
מוסיפים את השוקולד המומס לרבע הנותר. מערבבים היטב ויוצקים את התערובת מעל העיסה הבהירה שבתבנית.
שלב 8
0 דקות
מבליעים את תערובת השוקולד בעזרת מזלג בתנועות מעוגלות, יוצרים "גלים" בעיסה ומעניקים לעוגה מראה שיש.
שלב 9
45 דקות
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-45 דקות עד להזהבה יפה. קיסם שננעץ במרכז העוגה ויוצא יבש מסמן שהעוגה אפויה. מצננים את העוגה ומנפים מעליה מעט אבקת סוכר.
שלב 1
מתוך
9
מנפים יחד את הקמח ואת הקורנפלור.
שלב 2
מתוך
9
מחממים את התנור ל-180 מעלות, משמנים את התבנית במעט מרגרינה קשה ומקמחים קלות.
שלב 3
מתוך
9
מקציפים בקערת מערבל את החמאה ואת הסוכר. מוסיפים את הדבש וממשיכים להקציף עד קבלת קציפה בהירה ואוורירית.
שלב 4
מתוך
9
מוסיפים גם את הביצים זו אחר זו ולבסוף יוצקים את מיץ התפוזים והליקר.
שלב 5
מתוך
9
מפסיקים את פעולת המערבל ומבליעים את הקמח בתנועות קיפול רחבות בעזרת כף עץ או מרית. לבסוף מוסיפים את גרירת התפוז.
שלב 6
מתוך
9
יוצקים שלושת רבעי מהתערובת לתבנית המשומנת.
שלב 7
מתוך
9
מוסיפים את השוקולד המומס לרבע הנותר. מערבבים היטב ויוצקים את התערובת מעל העיסה הבהירה שבתבנית.
שלב 8
מתוך
9
מבליעים את תערובת השוקולד בעזרת מזלג בתנועות מעוגלות, יוצרים "גלים" בעיסה ומעניקים לעוגה מראה שיש.
שלב 9
מתוך
9
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-45 דקות עד להזהבה יפה. קיסם שננעץ במרכז העוגה ויוצא יבש מסמן שהעוגה אפויה. מצננים את העוגה ומנפים מעליה מעט אבקת סוכר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0