המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים היטב בקערה גבינה, שמנת חמוצה ,סוכר, גרידת לימון ואינסטנט פודינג וניל.
מקציפים במערבל את השמנת המתוקה לקצפת יציבה,עם 2 כפות מאינסטנט הווניל.
מערבבים את כל חמרי המשרה, טובלים עוגיות ומסדרים על תחתית התבנית שכבה ראשונה בצפיפות. מורחים 1/3 מהקרם ומיישרים טובלים שוב עוגיות במשרה ומניחים על הקרם, שוב מורחים קרם, שוב שכבת עוגיות טבולות ומסיימים בשכבת קרם מיישרים יפה.
בינתיים מכינים את ציפוי השוקולד: ממיסים ביחד על אדים את כל החומרים, עד שמתקבל קרם במרקם חלק, מוציאים העוגה מהקירור ,מורחים בעדינות את השוקולד ומיישרים יפה.
מערבבים בין הקצפת לתערובת הגבינה, בתנועות קיפול עד לאחידות.
מכניסים למקפיא ל 1/2 שעה.
מכסים בניילון נצמד ומאכסנים שלוש שעות במקרר. העוגה נשמרת כ-4 ימים .
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0