המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להקציף את המרגרינה עם הסוכר, להוסיף ביצה ואת יתר החומרים ולהמשיך להקציף עד לקבלת בצק נעים.
לרפד בנייר אפייה תבנית אפיה בקוטר 26 ס"מ ולשמן אותה.
להעביר את הבצק לתבנית ולאפות בחום של 180 מעלות.
כשהבצק מזהיב, להוציא את התבנית מהתנור ולהכניס לקירור.
להקציף את המרגרינה עם הסוכר, להוסיף את הביצים ולהמשיך להקציף עד לקבלת מרקם קרמי.
להוסיף את הקמח והקורנפלור וללוש את הצק.
לשחרר את הבצק הפריך מהשלב הראשון מהתבנית, להוריד את הנייר ולהחזירו לתבנית. לתוך התבנית לשפוך את העיסה ולאפות באותה טמפרטורה של 180 מעלות עד שהעוגה מוכנה (אפשר להכניס קיסם או מזלג לעוגה ואם הוא יוצא יבש, היא מוכנה).
להקציף את השמנת המתוקה עם 2 כפות סוכר ו-2 כפות אינסטנט פודינג וניל אסם.
לשחרר את השכבה השנייה מהתבנית ולהחזיר את הבצק הפריך המוכן לתבנית.
לקחת סירופ מקופסה של שימורי אפרסקים ולטפטף על הבצק הפריך כך שיהיה רטוב קצת.
למרוח רבע מכמות הקצפת ולפזר פירות.
לחלק את בצק הטורט לשניים.
לקחת חלק אחד מבצק הטורט, להניח על הקרם, לטפטף מהסירופ, למרוח קרם ולפזר פירות.
לחזור על אותה פעולה ולסדר את הפירות בצורה יפה ואסתטית.
ניתן להמיר את המרגרינה בחמאה באותה כמות, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0