המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מכניסים לקערה את כל חומרי השכבה הראשונה ולשים עד קבלת בצק.
משטחים בתבנית משומנת ואופים 20 דקות.
מצננים את הבצק.
מפוררים את הבצק לפירורים.
מרפדים 3 תבניות אינגליש קייק במחצית מכמות הפירורים. את השאר שומרים להמשך.
הכנת השכבה השניה: מקציפים את השמנת ומוסיפים בהדרגה את שאר החומרים. ממשיכים להקציף עד קבלת קרם.
מחלקים את הקרם בין 3 התבניות ומחליקים מעל שכבת הפירורים.
מפזרים את יתרת הפירורים על שכבת הקרם בשלושת התבניות ומעבירים להקפאה של 60 דקות.
הכנת השכבה השלישית: ממיסים את המצרכים ושופכים מעל שכבת הפירורים העליונה - בכל 3 התבניות.
שומרים במקפיא. *ניתן להמיר את המרגרינה במחמאה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0