המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לבסיס העוגה: מקציפים את החלבונים, ולאט לאט בהדרגה שופכים את הסוכר, עד לקבלת קצפת קלה.
מוסיפים את החלמונים ואינסטנט פודינג השוקולד, ומערבבים עד להקצפה קלה.
מורחים על התבנית מרגרינה ושופכים את הבלילה לתוכה.
מחממים את התנור מראש ל-160 מעלות ו-20 דקות בתנור.
מכינים את הקצפת לשכבה השנייה: שופכים למיקסר מיכל אחד של שמנת מתוקה, כוס חלב ואת חבילת אינסטנט פודינג הווניל, ומערבלים עד לקבלת קצפת קשה. שמים במקרר.
לאחר שבסיס העוגה התקרר, מורחים מעליו את הקצפת בטעם הווניל.
מכינים את הקצפת לשכבה השלישית, שכבת הגנאש: מחממים על הגז את השוקולד ומיכל שמנת מתוקה, עד שהשוקולד נמס.
לאחר שהגנאש מתקרר, שופכים אותו על שכבת הקצפת.
מכניסים אותה להקפאה של כמה שעות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0