המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לגרסה פרווה - ניתן להמיר את החלב בחלב צמחי ואת השמנת המתוקה בשמנת מתוקה צמחית.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מקציפים 3 ביצים בשלמותן עד לקבלת קציפה תפוחה.
תוך כדי הקצפה מזלפים פנימה 1/2 כוס שמן. מוסיפים את התערובת לעוגה לבלילה ומקפלים בעזרת לקקן בתנועות קיפול.
מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה, יוצקים ומשטחים את התערובת. מכניסים לתנור ואופים במשך 10 דקות.
מצננים היטב ולאחר מכן חותכים את העוגה ל-3 או 4 שכבות.
שמים בקערת הקצפה את החלב, שמנת מתוקה והפודינג, ומקציפים עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים את הקצפת לשקית זילוף.
שמים שכבה ראשונה של בצק, מזלפים קצפת ובונים את העוגה. מקשטים בתותים, פיסטוקים וריבה. אפשר לפזר את התוספות גם בתוך השכבות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0