המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית אפייה עגולה.
ממיסים את השוקולד והמרגרינה על אדים, או במיקרוגל. מצננים.
מוסיפים לתערובת את החלמונים ואת האגוזים.
מקציפים בקערת מיקסר על מהירות גבוהה את החלבונים, ומוסיפים לאט את הסוכר.
מקפלים בעדינות את תערובת החלבונים לתערובת השוקולד.
יוצקים שני שליש מהכמות לתבנית, אופים כ-30 דקות ומצננים.
מקציפים את הקצפת הצמחית עם סוכר, ומורחים על העוגה.
מורחים מעל הקצפת את השליש הנותר מתערובת השוקולד.
מעבירים למקפיא להתייצבות. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0