המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לבשל הכל חוץ מהשרי עד רתיחה ושהסוכר נמס להוסיף את השרי לערבב ולהוריד מהאש.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
טורפים את החלמונים, מוסיפים את השמן והוניל ומערבבים-ומקפלים לקצף.
לערבב את הקמח ואבקת האפיה ומקפלים לקצף.
שופכים את התערובת לתבנית מספר 26 משומנת ואופים בחום 160 מעלות 40 דקות.
לצנן כמה שעות או אפילו לילה (יהיה קל יותר לחתוך).
לחלק את העוגה אופקית ל- 3 (בזהירות).
לקחת שכבה אחת להניח על צלחת הגשה ולהרטיב עם שליש מהסירופ, לפזר אגוזים קצוצים, לחצות את הדובדבנים ולפזר אננס חתוך לקוביות.
למרוח מעל בזהירות קצפת ולהניח מעל שכבה שניה. להרטיב עם הסירופ, למרוח קרם ומעל לפזר את האגוזים, הפרי והדובדבנים.
לכסות בשכבה שלישית להרטיב עם סירופ למרוח קרם ולקשט כראות עיניכם. אני קשטתי לבר מצווה אבל אתן יכולות עם זילופי קרם, פתיתי שוקולד, דובדבנים, פרי - השמים הם הגבול.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0