המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את כל חומרי הפנקייקים יחד (עדיף עם מיקסר חשמלי), עד שנוצרת בלילה סמיכה ואפילו מעט דביקה.
לוקחים מחבת טפלון, משמנים במעט חמאה ומכינים מהבלילה כ-6-8 פנקייקים גדולים ושמנים.
מניחים בצד.
מכינים את קרם השוקולד: מקציפים את כל חומרי הקרם במיקסר, עד לקבלת קצפת יציבה, מקררים כ-60 דקות.
מכינים את קרם ריבת החלב: מקציפים את כל חומרי הקרם במיקסר, עד לקבלת קצפת יציבה, מקררים כ-60 דקות.
מכינים את קרם הווניל: מקציפים את כל חומרי הקרם במיקסר, עד לקבלת קצפת יציבה, מקררים כ-60 דקות.
מרכיבים: על צלחת הגשה מניחים פנקייק אחד, עליו מורחים קרם שוקולד. מניחים מעליו פנקייק נוסף, ומורחים קרם וניל, מעליו פנקייק נוסף וקרם ריבת חלב וחוזר חלילה.
שומרים בקירור.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0