המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
תחתית העוגה: מקציפים 6 חלבונים לקצף. מוסיפים 2 כפות סוכר, להוסיף בהדרגה את 6 החלמונים, להוסיף 1 אינסטנט פודינג שוקולד ו-1 אינסטנט פודינג וניל.
להכניס לתנור בחום בינוני ל-30 דקות.
להמתין שהתחתית תתקרר ולהכין את הקרם: להקציף 1 שמנת מתוקה, 1 כוס חלב ו-1 קופסאת אינסטנט פודינג וניל ולמרוח על העוגה.
ציפוי: להמיס יחד על אש קטנה 100 גרם שוקולד מריר, 1/4 כוס חלב ו-1/2 חבילת חמאה קטנה, לקרר ולמרוח על העוגה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0