המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את העוגה: שמים את כל חומרי העוגה (מביצים ועד תמצית וניל) במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים למחית אחידה.
שוברים את השוקולד הלבן ושוקולד החלב לחתיכות קטנות (בגודל חצי קובייה מקסימום). שמים בשקית עם כף קמח, סוגרים ומנערים. שברי השוקולד יצופו בשכבה דקיקה של קמח, שתעזור להם לא לשקוע בבצק. מערבבים את השוקולד לתוך הבצק.
מעבירים את תערובת העוגה לתבנית עגולה משומנת ומקומחת (בקוטר 26 ס"מ, אבל גם גדולה או קטנה יותר תעבודנה) ואופים בחום בינוני-גבוה 45 דק'. מוציאים ומניחים לצינון על השיש.
בינתיים מכינים את הציפוי: מביאים את חצי השמנת הנותרת אל סף רתיחה בסיר קטן. מכבים את האש ושוברים פנימה את השוקולד. מקץ 5 דקות, כשהוא כמעט נמס לגמרי, בוחשים היטב. מצננים.
מורחים את העוגה הקרה בציפוי השוקולד וזהו.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0