מכינים את העוגה: שמים את כל חומרי העוגה (מביצים ועד תמצית וניל) במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים למחית אחידה.
שלב 2
0 דקות
שוברים את השוקולד הלבן ושוקולד החלב לחתיכות קטנות (בגודל חצי קובייה מקסימום). שמים בשקית עם כף קמח, סוגרים ומנערים. שברי השוקולד יצופו בשכבה דקיקה של קמח, שתעזור להם לא לשקוע בבצק. מערבבים את השוקולד לתוך הבצק.
שלב 3
0 דקות
מעבירים את תערובת העוגה לתבנית עגולה משומנת ומקומחת (בקוטר 26 ס"מ, אבל גם גדולה או קטנה יותר תעבודנה) ואופים בחום בינוני-גבוה 45 דק'. מוציאים ומניחים לצינון על השיש.
שלב 4
5 דקות
בינתיים מכינים את הציפוי: מביאים את חצי השמנת הנותרת אל סף רתיחה בסיר קטן. מכבים את האש ושוברים פנימה את השוקולד. מקץ 5 דקות, כשהוא כמעט נמס לגמרי, בוחשים היטב. מצננים.
שלב 5
0 דקות
מורחים את העוגה הקרה בציפוי השוקולד וזהו.
שלב 1
מתוך
5
מכינים את העוגה: שמים את כל חומרי העוגה (מביצים ועד תמצית וניל) במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים למחית אחידה.
שלב 2
מתוך
5
שוברים את השוקולד הלבן ושוקולד החלב לחתיכות קטנות (בגודל חצי קובייה מקסימום). שמים בשקית עם כף קמח, סוגרים ומנערים. שברי השוקולד יצופו בשכבה דקיקה של קמח, שתעזור להם לא לשקוע בבצק. מערבבים את השוקולד לתוך הבצק.
שלב 3
מתוך
5
מעבירים את תערובת העוגה לתבנית עגולה משומנת ומקומחת (בקוטר 26 ס"מ, אבל גם גדולה או קטנה יותר תעבודנה) ואופים בחום בינוני-גבוה 45 דק'. מוציאים ומניחים לצינון על השיש.
שלב 4
מתוך
5
בינתיים מכינים את הציפוי: מביאים את חצי השמנת הנותרת אל סף רתיחה בסיר קטן. מכבים את האש ושוברים פנימה את השוקולד. מקץ 5 דקות, כשהוא כמעט נמס לגמרי, בוחשים היטב. מצננים.
שלב 5
מתוך
5
מורחים את העוגה הקרה בציפוי השוקולד וזהו.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0