מכינים את העוגה: בקערה של מעבד מזון מכניסים את כל חומרי העוגה (אחרי כל הוספת מוצר להקציף), עד שנוצרת תערובת חלקה בלי גושים. מוסיפים מים חמים ומערבבים שוב. יוצקים לתבנית משומנת.
שלב 2
30 דקות
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כחצי שעה (לבדוק עם קיסם אם העוגה מוכנה). מצננים היטב לפני הציפוי.
שלב 3
0 דקות
מכינים את קרם הווניל: בקערת מיקסר מקציפים את כל החומרים לקרם יציב, משטחים את הקרם על גבי העוגה ומיישרים. מכסים בניילון נצמד ומעבירים לשעתיים-שלוש למקרר.
שלב 4
0 דקות
מכינים את ציפוי השוקולד: ממיסים את השוקולד והמרגרינה במיקרוגל ומערבבים היטב, עד תערובת חלקה ומבריקה. מצננים.
שלב 5
0 דקות
יוצקים את השוקולד (בעודו נוזלי) על הקרם ומכניסים את העוגה למקרר, עד להתקשות חלקית של השוקולד.
שלב 1
מתוך
5
מכינים את העוגה: בקערה של מעבד מזון מכניסים את כל חומרי העוגה (אחרי כל הוספת מוצר להקציף), עד שנוצרת תערובת חלקה בלי גושים. מוסיפים מים חמים ומערבבים שוב. יוצקים לתבנית משומנת.
שלב 2
מתוך
5
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כחצי שעה (לבדוק עם קיסם אם העוגה מוכנה). מצננים היטב לפני הציפוי.
שלב 3
מתוך
5
מכינים את קרם הווניל: בקערת מיקסר מקציפים את כל החומרים לקרם יציב, משטחים את הקרם על גבי העוגה ומיישרים. מכסים בניילון נצמד ומעבירים לשעתיים-שלוש למקרר.
שלב 4
מתוך
5
מכינים את ציפוי השוקולד: ממיסים את השוקולד והמרגרינה במיקרוגל ומערבבים היטב, עד תערובת חלקה ומבריקה. מצננים.
שלב 5
מתוך
5
יוצקים את השוקולד (בעודו נוזלי) על הקרם ומכניסים את העוגה למקרר, עד להתקשות חלקית של השוקולד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0