המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
להכנת הבסיס: מפוררים את הביסקוויטים. ממיסים חמאה ושוקולד ומערבבים. יוצקים על הביסקוויטים המפוררים, מערבבים לתערובת אחידה ומשטחים על תחתית של תבנית בקוטר 26 ס"מ. מצננים במקפיא וניגשים להכנת המילוי.
מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה, עד לקבלת קצפת יציבה, ושומרים בקירור.
בינתיים מקציפים את גבינת השמנת, השמנת החמוצה, הסוכר, הווניל וגרידת התפוז, עד לקבלת תערובת חלקה שלא מרגישים בה גרגירי סוכר.
מוסיפים פנימה את הקצפת ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול.
יוצקים את תערובת השמנת על בסיס הביסקוויטים, ומצננים מספר שעות במקרר (או למי שממהר, אז במקפיא).
הכנת ציפוי השוקולד: ממיסים את שני השוקולדים עם השמנת המתוקה, מערבבים לקרם חלק ומצננים לטמפרטורת החדר. יוצקים את הציפוי על שכבת השמנת ומצננים במקרר.
כשהעוגה מתייצבת, אפשר לעטר בתותים חצויים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0