המתכון הזה נוצר עבור 14 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את כל המרכיבים בקערה, ולשים עד לקבלת בצק אחיד.
מכסים את הקערה ומכניסים למקרר למשך לילה.
הכנת המלית: מערבבים בקערה גבינה עם חלמונים וחמאה מומסת, מוסיפים את שאר מרכיבי המלית ומערבבים היטב.
מוציאים את הבצק מהמקרר ומחלקים ל-4 חלקים שווים, מקמחים קלות.
מרדדים כל חלק למלבן באורך 20*25 ס"מ ובעובי של כ-1/2 ס"מ, במרכז המלבן לאורכו שמים 1/4 מכמות המלית.
מקפלים בצק משני צדי המלית וסוגרים בקצוות.
מניחים את העוגה עם הצד של התפר כלפי מטה בתבנית אינגליש קייק משומנת, מכסים במגבת ומתפיחים כ-30 דקות.
מברישים את העוגה בביצה טרופה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-170-180 מעלות ואופים 25-30 דקות עד להזהבה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0