המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים היטב את הקמח, הסוכר, החמאה, החלב והמלח עד לקבלת בצק רך, אך לא דביק (במידה ודביק מוסיפים מעט קמח) מכסים ומניחים להתפחה למשך כשעה, לשים שוב כעבור שעה ומכניסים למקרר לשעתיים.
מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים לעלה מלבני ודק, מורחים את החמאה על כל שטח הבצק, מפזרים את התפוחים ומעל מפזרים את הסוכר והקינמון.
מגלגלים לרולדה ומחוררים בעזרת קיסם חורים בחלקה העליון של הרולדה.
מורחים מעט חלב/ביצה או מים רותחים עם תמצית רום ותמצית וניל מעל, ממתינים חצי שעה ומכניסים לתנור לחום של מאה ושמונים מעלות למשך כ-30 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0