לשים היטב את הקמח, הסוכר, החמאה, החלב והמלח עד לקבלת בצק רך, אך לא דביק (במידה ודביק מוסיפים מעט קמח) מכסים ומניחים להתפחה למשך כשעה, לשים שוב כעבור שעה ומכניסים למקרר לשעתיים.
שלב 2
0 דקות
מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים לעלה מלבני ודק, מורחים את החמאה על כל שטח הבצק, מפזרים את התפוחים ומעל מפזרים את הסוכר והקינמון.
שלב 3
0 דקות
מגלגלים לרולדה ומחוררים בעזרת קיסם חורים בחלקה העליון של הרולדה.
שלב 4
30 דקות
מורחים מעט חלב/ביצה או מים רותחים עם תמצית רום ותמצית וניל מעל, ממתינים חצי שעה ומכניסים לתנור לחום של מאה ושמונים מעלות למשך כ-30 דקות.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
לשים היטב את הקמח, הסוכר, החמאה, החלב והמלח עד לקבלת בצק רך, אך לא דביק (במידה ודביק מוסיפים מעט קמח) מכסים ומניחים להתפחה למשך כשעה, לשים שוב כעבור שעה ומכניסים למקרר לשעתיים.
שלב 2
מתוך
4
מוציאים את הבצק מהמקרר ומרדדים לעלה מלבני ודק, מורחים את החמאה על כל שטח הבצק, מפזרים את התפוחים ומעל מפזרים את הסוכר והקינמון.
שלב 3
מתוך
4
מגלגלים לרולדה ומחוררים בעזרת קיסם חורים בחלקה העליון של הרולדה.
שלב 4
מתוך
4
מורחים מעט חלב/ביצה או מים רותחים עם תמצית רום ותמצית וניל מעל, ממתינים חצי שעה ומכניסים לתנור לחום של מאה ושמונים מעלות למשך כ-30 דקות.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0