המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הבצק - בקערת מיקסר מניחים חלב, ביצים, סוכר (70 גרם) ומלח ומערבבים כדקה.
מוסיפים תוך כדי ערבוב אטי את הקמח.
ממשיכים ללוש כ-5 דקות לקבלת בצק.
מוסיפים את החמאה הרכה (200 גרם) וממשיכים ללוש עד שהחמאה נטמעת ומתקבל בצק רך ואחיד.
מכסים במגבת ומתפיחים כ-60 דקות עד להכפלת הנפח.
מוציאים אויר ומעבירים מכוסה למקרר מינימום ל-60 דקות.
מוציאים מהמקרר, מחלקים לשניים ומרדדים לריבוע של 30 ס"מ על 30 ס"מ.
מערבבים היטב את החמאה (80 גרם), סוכר (150גרם) וקינמון ומורחים חצי מהכמות על כל עלה.
מפזרים מעל את האגוזים הקצוצים. מגלגלים לרולדה.
חוצים באמצע את החולדה לאורך, כאשר הקצה העליון נשאר מחובר.
מלפפים את הרצועות אחת סביב השנייה ומהדקים את הקצוות הלא מחוברים אחת לשניה.
מעבירים לתבנית אינגליש קייק מרופדת בנייר אפייה.
מתפיחים במקום חמים כ-60 דקות.
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מברישים בעדינות את את העוגות בביצה ואופים כ-35 דקות.
מכינים סירופ סוכר, מבשלים על אש נמוכה את המים והסוכר, עד שהסוכר נמס והסירופ מסמיך.
מוציאים ומזגגים בסירופ סוכר.
מצננים מעט לפני הגשה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0