המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את מרכיבי הבצק ולשים ממושכות עד קבלת בצק גמיש ומבריק.
מכסים את הבצק ומניחים להתפחה כ-35 דקות.
מרדדים את הבצק לעובי של 2 ס"מ. קורצים עיגולים בעזרת כוס או רינג, מכסים ומניחים לתפיחה שנייה.
מכינים צלחת עם רבע כוס שמן, וקערה בה מערבבים את חומרי המלית.
משמנים ומקמחים תבנית קוגלהוף. מחמממים תנור ל-200 מעלות.
מורחים את עיגולי הבצק בשמן, וטובלים בתערובת האגוזים והצימוקים (לשים לב ששהתערובת תדבק רק בצד אחד של העיגול).
מניחים את העיגולים בתבנית כשהמילוי כלפי מעלה, האחד על השני ונותנים לתפוח עוד 20 דקות.
חשוב לא להדק את העיגולים זה לזה, הם נדבקים לבד בזמן ההתפחה.
אופים במשך 30 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0