המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ללוש את כל חומרי הבצק לעיסה אחידה (יש לערבב את כל החומרים היבשים ולבסוף לשים את השמרים ואח"כ את הרטובים לתפיחה טובה).
לתת לבצק לנוח כשעה במקום חמים.
לאחר ההתפחה יש לחלק את הבצק לחלקים, לרדד על משטח מקומח למלא במילוי הרצוי, ולגלגל.
מכל 3 חלקים כאלה יש לעשות צמה.
למרוח את הרולדות בביצה, ולפזר שומשום.
לאפות את הרולדות ב-170 מעלות על שהן משחימות מעט.
יש להרתיח את מרכיבי הסירופ ולשפוך מעט על כל רולדה רק כאשר הן מתקררות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0