המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשים את כל מצרכי הבצק במיקסר ל-3 דק', במהירות איטית, ועוד 4 דק' במהירות בינונית.
עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לשעה.
מקציפים את חומרי המילוי לקצף יציב.
מחלקים את הבצק ל-3 חלקים.
מרדדים כל חלק לעובי של 1/2 ס"מ.
מורחים עליו את המילוי וחותכים ל-4 פסים צרים ומלבניים ומניחים אחד ע"ג השני.
מתפיחים 1/2 שעה.
אופים ב-170 מעלות, כ-35 דקות.
בוזקים אבקת סוכר לקישוט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0