המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בקערת המיקסר עם בוחש הגיטרה ("K") מערבבים,את כל המצרכים 3 דקות במהירות איטית.
מערבבים 4 דקות נוספות במהירות בינונית עד לקבלת בצק אחיד.
עוטפים בניילון ומכניסים למקרר ל-60 דקות.
מקציפים לקצף בהיר את החלבונים בלבד.
מוסיפים את הסוכר והאינסטנט פודינג בהדרגה עד קבלת קצף יציב.
מנמיכים למהירות איטית ומוסיפים את הקקאו, מגבירים את המהירות לבינונית וממשיכים להקציף דקה.
מחלקים את הבצק לשלושה חלקים.
כל חלק מרדדים לעובי עד חצי ס"מ.
מורחים את הקרם ומפזרים את האגוזים הקצוצים וחותכים ל- 5 פסים צרים ומלבניים ומניחים אחד על גבי השני.
מתפיחים 30 דקות.
אופים ב- 170 מעלות כ- 35 דקות.
מתאים ל-3 עוגות ארוכות באורך 30 ס"מ ,תבנית אינגליש קייק מס
1. בוזקים אבקת סוכר לקישוט.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0