המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ללוש את כל החומרים לבצק. לצנן במקרר לשעה.
להקציף 5 חלבונים, כוס סוכר ו-3 כפות נס קפה.
לחלק את הבצק לשלושה חלקים, לרדד כל חלק לעלה על תבנית מרופדת בנייר אפיה ולמרוח עליו חצי מהקרם.
שוב לרדד את החלק השני של הבצק ולהניח על גבי הבצק המרוח בקרם, עליו למרוח את החצי הנותר של הקרם.
לרדד את השליש האחרון של הבצק ולהניח על שכבת הקרם האחרונה.
לאפות בחום בינוני עד שהבצק העליון מקבל גוון זהוב-חום.
לאחר האפיה לצנן לחלוטין ולפזר אבקת סוכר מעל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0