המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בקערת מיקסר עם וו לישה, יש לשים יחד את כל חומרי הבצק, לשים עד קבלת בצק גמיש ומבריק.
מכסים ומתפיחים כ -60 דקות.
מחלקים את הבצק ל-2, מרדדים כל חלק למלבן, מורחים את הממרח בשכבה אחידה ומפזרים את הברס.
מגלגלים כל מלבן לרולדה, חוצים את הרולדה לאורכה ויוצרים צורת בורג משני החצאים. סוגרים בקצוות.
מעבירים ל-2 תבניות אינגליש קייק משומנות, מכסים ומתפיחים כ- 60 דקות.
מברישים את העוגות בביצה ואופים ב-170 מעלות כ-40 דקות.
מכינים סירופ סוכר: בסיר קטן מביאים את המים והסוכר יחד לרתיחה ומבשלים 2 דקות.
כשהעוגות יוצאות מהתנור, מברישים בסירופ סוכר ומצננים מעט.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0