בקערת מיקסר מערבבים יחד קמח, ביצים, סוכר ומים. מוסיפים את החמאה והחלב. לשים עד שהחמאה נמסה.
שלב 2
0 דקות
מניחים להתפחה של 90 דקות.
שלב 3
0 דקות
לאחר שהבצק הכפיל את נפחו, לשים את הבצק ומרדדים אותו.
שלב 4
0 דקות
ניתן להכין את העוגה במספר צורות, לדוגמא: עוגת שושנים ( לגלגל לרולדה, לפרוס לחתיכות ולהניח במגש כשהפנים של הפרוסה כלפי מעלה), רולדה (למלא את הבצק ולגלגל), קרואסונים ( לרדד את הבצק, למלא בשוקולד, לחתוך למשולשים ולגלגל), צמה ועוד.
שלב 5
0 דקות
לפי הצורה שבחרנו, נחלק את העוגה לחלקים (שני חלקים לרולדה, שלושה לצמה, שישה חלקים לקרואסונים) ונמרח כל חלק בשוקולד.
שלב 6
0 דקות
לאחר המילוי יש להשאיר להתפחה כ-30 דקות נוספות.
שלב 7
0 דקות
לאחר סיום ההתפחה השניה יש למרוח ביצה ולפזר שומשום.
שלב 8
0 דקות
להכניס לתנור לחום של 175 מעלות, למשך כ-20 דקות לרולדה ו-עשר דקות לקרואסונים, עד לאפייה מבפנים ומבחוץ.
שלב 1
מתוך
8
בקערת מיקסר מערבבים יחד קמח, ביצים, סוכר ומים. מוסיפים את החמאה והחלב. לשים עד שהחמאה נמסה.
שלב 2
מתוך
8
מניחים להתפחה של 90 דקות.
שלב 3
מתוך
8
לאחר שהבצק הכפיל את נפחו, לשים את הבצק ומרדדים אותו.
שלב 4
מתוך
8
ניתן להכין את העוגה במספר צורות, לדוגמא: עוגת שושנים ( לגלגל לרולדה, לפרוס לחתיכות ולהניח במגש כשהפנים של הפרוסה כלפי מעלה), רולדה (למלא את הבצק ולגלגל), קרואסונים ( לרדד את הבצק, למלא בשוקולד, לחתוך למשולשים ולגלגל), צמה ועוד.
שלב 5
מתוך
8
לפי הצורה שבחרנו, נחלק את העוגה לחלקים (שני חלקים לרולדה, שלושה לצמה, שישה חלקים לקרואסונים) ונמרח כל חלק בשוקולד.
שלב 6
מתוך
8
לאחר המילוי יש להשאיר להתפחה כ-30 דקות נוספות.
שלב 7
מתוך
8
לאחר סיום ההתפחה השניה יש למרוח ביצה ולפזר שומשום.
שלב 8
מתוך
8
להכניס לתנור לחום של 175 מעלות, למשך כ-20 דקות לרולדה ו-עשר דקות לקרואסונים, עד לאפייה מבפנים ומבחוץ.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0