שמים בקערת המיקסר את הקמח, החלמונים, החלב, החמאה המומסת והסוכר, ומערבלים 5 דקות עד לקבלת בצק גמיש ואחיד. לקראת הסוף, מוסיפים את חצי כפית המלח.
שלב 2
90 דקות
מכסים במגבת ומשאירים בחוץ להתפחה 90 דקות לפחות.
שלב 3
0 דקות
לאחר מכן, מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים כל חצי לריבוע בעובי ס"מ וחצי בערך, מורחים על כל ריבוע חמאה מומסת ומפזרים ממלית הסוכר והקינמון.
שלב 4
30 דקות
מגלגלים לרולדה ופורסים לפרסות בעובי של 5 ס"מ כל אחת. מניחים בתבנית אינגליש קייק, כאשר הצד החתוך כלפי מעלה, מניחים בצד להתפחה נוספת, כ-30 דקות, מורחים בחלמון מהול במים.
שלב 5
30 דקות
מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים בין 20-30 דקות.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
שמים בקערת המיקסר את הקמח, החלמונים, החלב, החמאה המומסת והסוכר, ומערבלים 5 דקות עד לקבלת בצק גמיש ואחיד. לקראת הסוף, מוסיפים את חצי כפית המלח.
שלב 2
מתוך
5
מכסים במגבת ומשאירים בחוץ להתפחה 90 דקות לפחות.
שלב 3
מתוך
5
לאחר מכן, מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים כל חצי לריבוע בעובי ס"מ וחצי בערך, מורחים על כל ריבוע חמאה מומסת ומפזרים ממלית הסוכר והקינמון.
שלב 4
מתוך
5
מגלגלים לרולדה ופורסים לפרסות בעובי של 5 ס"מ כל אחת. מניחים בתבנית אינגליש קייק, כאשר הצד החתוך כלפי מעלה, מניחים בצד להתפחה נוספת, כ-30 דקות, מורחים בחלמון מהול במים.
שלב 5
מתוך
5
מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים בין 20-30 דקות.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0