המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להקציף את החלבונים עם הסוכר.
לערבב בקערית את הקמח ואת הקורנפלור.
להוסיף לקצף בהדרגה בתנועות עטיפה, כל פעם חצי מהכמות.
לרפד תבנית בנייר אפיה ולשמן את הנייר.
לשטח את תערובת הקצף בתבנית.
לאפות בתנור שחומם מראש לחום גבוה (200-220) כ- 10 דקות עד קבלת צבע זהוב.
להפוך את העוגה החמה על מגבת ולגלגל. אם העוגה נאפתה יותר מדי, להניחה על מגבת רכה ולגלגל.
לערבב את מרכיבי הסירופ בקערה.
לפתוח את העוגה ולהרטיב בסירופ שהכנו.
למרוח מעל את הריבת תות ולגלגל את העוגה לרולדה.
לפרוס את הגלילה לפרוסות של 1 ס"מ.
להכנת המילוי: להקציף את הפודינג עם שמנת וחלב.
להשרות את הג'לטין במים חמים או ביין, להכניס את הכוס לאמבט חם ולערבב עד שהג'לטין נמס.
לשפוך את תערובת הג'לטין לקצפת ולערבב היטב.
מרפדים קערה בינונית בנייר אפיה.
מרפדים את התחתית ואת הדפנות של הקערה בפרוסות הגלילה. להשאיר כמה פרוסות להמשך.
שומרים בצד כוס מהקרם.
שופכים את הקרם על פרוסות הגלילה, מכסים עם שאר פרוסות הגלילה ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות.
להוציא מהמקרר, להפוך על צלחת הגשה, לקשט מסביב עם הקרם שנשאר בצד ומעל הקרם את הדובדבנים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0