המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מפרידים את הביצים.
מקציפים את החלבונים ללא סוכר.
בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם כוס סוכר.
מוסיפים את הקצף לעיסת החלמונים בתנועת קיפול.
מוסיפים את הקמח בתנועת קיפול עד תערובת אחידה.
יוצקים את העיסה לתבנית 26 עגולה קפיצית.
אופים בתנור שחומם מראש 180 מעלות, עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
רק אחרי שהעוגה התקררה, מוציאים אותה מהתבנית בזהירות וחותכים לרוחב לשני עיגולים.
מערבבים את מרכיבי המילוי, מורחים על אחד העיגולים חצי מכמות המילוי לשכבה אחידה. *ניתן להמיר את התותים ב-2 כפות שוקולית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מכסים בעיגול השני ומצפים במחצית המילוי הנותר.
מכסים ומעבירים במקרר, עד שהקצפת תתייצב.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0