להכנת התחתית - מקציפים ביצים, סוכר, תמצית וניל ומלח במיקסר כ-10 דקות, עד לקבלת קציפה בהירה וסמיכה.
שלב 2
5 דקות
מוסיפים בבחישה ובעדינות לקציפה את הקמח התופח. מעבירים את התערובת לתבנית עגולה בקוטר 28 ס"מ משומנת ואופים בחום בינוני עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
שלב 3
30 דקות
להכנת הציפוי - ותכים את התותים לרוחבם (לטבעות). שמים בקערה ומפזרים 4 כפות סוכר. משהים חצי שעה. מסננים את התותים, מעבירים לצלוחית ומוסיפים מעט מים רותחים. מרטיבים את בסיס העוגה עם הנוזלים.
את התותים שומרים לכיסוי העוגה.
שלב 4
0 דקות
מקציפים את השמנת עם הסוכר ומורחים על הבסיס.
שלב 5
0 דקות
מסדרים את התותים בצפיפות על הקצפת.
שלב 6
0 דקות
מערבבים את שקית הג'לי היטב עם המים הרותחים, עד שלא יהיו גושים של אבקה. ממתינים כשתי דקות ובזהירות בעזרת כף שופכים על התותים. מקררים מספר שעות לפני ההגשה.
שלב 1
מתוך
6
להכנת התחתית - מקציפים ביצים, סוכר, תמצית וניל ומלח במיקסר כ-10 דקות, עד לקבלת קציפה בהירה וסמיכה.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים בבחישה ובעדינות לקציפה את הקמח התופח. מעבירים את התערובת לתבנית עגולה בקוטר 28 ס"מ משומנת ואופים בחום בינוני עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
שלב 3
מתוך
6
להכנת הציפוי - ותכים את התותים לרוחבם (לטבעות). שמים בקערה ומפזרים 4 כפות סוכר. משהים חצי שעה. מסננים את התותים, מעבירים לצלוחית ומוסיפים מעט מים רותחים. מרטיבים את בסיס העוגה עם הנוזלים.
את התותים שומרים לכיסוי העוגה.
שלב 4
מתוך
6
מקציפים את השמנת עם הסוכר ומורחים על הבסיס.
שלב 5
מתוך
6
מסדרים את התותים בצפיפות על הקצפת.
שלב 6
מתוך
6
מערבבים את שקית הג'לי היטב עם המים הרותחים, עד שלא יהיו גושים של אבקה. ממתינים כשתי דקות ובזהירות בעזרת כף שופכים על התותים. מקררים מספר שעות לפני ההגשה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 2