המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור לחום של 170 מעלות.
משרים את התמרים במים חמים עם סודה לשתייה לריכוך.
בקערה נפרדת מערבבים את מרכיבי העוגה, למעט השקדים, ומוסיפים את המים של התמרים המושרים. מערבבים לתערובת אחידה.
יוצקים מחצית מהתערובת לתבנית ומסדרים מעל עיגולי תמרים קטנים (בגודל ענב) עד לכיסוי התבנית. יוצקים על את שארית התערובת ומעל הבלילה מפזרים את השקדים המולבנים.
אופים כ- 30 דקות.
5 דקות לפני סיום האפייה, מכינים את הטופי.
בסיר קטן מבשלים את המרכיבים, תוך ערבוב, עד קבלת תערובת אחידה.
מוציאים את העוגה מהתנור, מצפים אותה בטופי, מקשטים בשקדים ומחזירים לתנור במצב גריל ל - 5 דקות, עד לבעבוע והשחמה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0