המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
הכנת המלית: מערבבים את כל חומרי המלית בקערה.
שמים את כל חומרי הבצק במיקסר, ולשים כ-10 דקות. מוסיפים את המלח לקראת סוף הלישה.
מתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח במקום חמים.
הכנת המלית: מבשלים את חומרי המלית 10 דקות על הגז.
מתפיחים לשעה, עד להכפלת הנפח במקום חמים ומכוסה.
מחלקים את הבצק ל-2. מרדדים כל חלק למלבן גדול בעובי ס"מ על משטח מקומח.
מורחים את מילוי התמרים מגלגלים לגלילה.
מתפיחים כשעה.
מורחים ביצה טרופה. ואופים בחום של 180 מעלות 20 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0