מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים בעזרת תרסיס השמן תבנית.
שלב 2
2 דקות
מערבלים חמאה, סוכר ותמצית וניל במעבד מזון עם להב פלסטיק כ-2 דקות עד לקבלת תערובת קרמית.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים ביצים אחת-אחת, עד שהן נבלעות בתערובת.
שלב 4
5 דקות
מוסיפים קמח תופח, קליפת תפוז, מיץ תפוגזר (אפשר להשתמש גם במיץ תפוזים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ושמן קנולה ומערבלים לתערובת חלקה ואחידה. יוצקים לתבנית קוגלהוף בקוטר 22 ס"מ או תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ, ומחליקים.
שלב 5
30 דקות
אופים 35-30 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.
שלב 1
מתוך
5
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים בעזרת תרסיס השמן תבנית.
שלב 2
מתוך
5
מערבלים חמאה, סוכר ותמצית וניל במעבד מזון עם להב פלסטיק כ-2 דקות עד לקבלת תערובת קרמית.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים ביצים אחת-אחת, עד שהן נבלעות בתערובת.
שלב 4
מתוך
5
מוסיפים קמח תופח, קליפת תפוז, מיץ תפוגזר (אפשר להשתמש גם במיץ תפוזים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ושמן קנולה ומערבלים לתערובת חלקה ואחידה. יוצקים לתבנית קוגלהוף בקוטר 22 ס"מ או תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ, ומחליקים.
שלב 5
מתוך
5
אופים 35-30 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0