המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים בעזרת תרסיס השמן תבנית.
מערבלים חמאה, סוכר ותמצית וניל במעבד מזון עם להב פלסטיק כ-2 דקות עד לקבלת תערובת קרמית.
מוסיפים ביצים אחת-אחת, עד שהן נבלעות בתערובת.
מוסיפים קמח תופח, קליפת תפוז, מיץ תפוגזר (אפשר להשתמש גם במיץ תפוזים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ושמן קנולה ומערבלים לתערובת חלקה ואחידה. יוצקים לתבנית קוגלהוף בקוטר 22 ס"מ או תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ, ומחליקים.
אופים 35-30 דקות, עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0