המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מפרידים את הביצים. מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף גבוה ומבריק.
מקציפים את החלמונים עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. בהדרגה מוסיפים את השמן.
מוצאים מהמיקסר וטורפים ידנית לבלילה את קליפת התפוז.
לסירוגין מכניסים את מיץ התפוזים ואת הקמח, לגמור את עירבוב התערובת כאשר משתמשים בקמח.
אופים כ40 דקות בחום של 180 מעלות עד שקיסם יוצא לח מהעוגה עם פירורים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0