המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
מקציפים את הביצים (לא מופרדות) עם הסוכר עד לקבלת קרם אוורירי ובהיר, ובהדרגה, תוך כדי הקצפה איטית, מוסיפים את החמאה הרכה, סוכר הווניל, קליפת תפוז מגוררת, מיץ התפוזים, ולבסוף מוסיפים את הקמח מערבלים עד תערובת אחידה.
משמנים את סיר הפלא מכל הכיוונים , מקמחים אותו קלות, יוצקים את העיסה ואופים בחום של 180 מעלות במשך 45 דקות.
כדאי לקשט כל פרוסה ברצועת קליפת תפוז ובפלח תפוז.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0