המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים במערבל את החלבונים ומוספים את הסוכר בהדרגתיות, ממשיכים בהקצפה, עד קבלת קצף יציב.
בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים, שמן, מיץ תפוזים, אגוזים, וסוכר וניל.
מוסיפים לחלבונים המוקצפים תוך כדי קיפול.
מוסיפים לתערובת את הקמח התופח תוך כדי קיפול.
משמנים את התבנית, שופכים לתוכה 2/3 מבלילה, ול-1/3 הנותרים מערבבים את אבקת הנסקוויק.
מוסיפים את 1/3 הבלילה שנותרה לתבנית ומערבבים קלות עם מזלג.
מחממים מראש את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ואופים 45 דקות.
מבשלים את השוקולד עם חלב או יין תירוש ו-2 כפות סוכר, כעשר דקות, תוך כדי ערבוב.
לאחר שהתערובת הצטננה, יוצקים אותה על גבי העוגה. בתאבון! פסח כשר ושמח! ניתן להמיר את השוקולד המריר בחלב ואת אגוזי המלך בפקאן, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0