משמנים את התבנית, שופכים לתוכה 2/3 מבלילה, ול-1/3 הנותרים מערבבים את אבקת הנסקוויק.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים את 1/3 הבלילה שנותרה לתבנית ומערבבים קלות עם מזלג.
שלב 7
45 דקות
מחממים מראש את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ואופים 45 דקות.
שלב 8
0 דקות
מבשלים את השוקולד עם חלב או יין תירוש ו-2 כפות סוכר, כעשר דקות, תוך כדי ערבוב.
שלב 9
5 דקות
לאחר שהתערובת הצטננה, יוצקים אותה על גבי העוגה. בתאבון! פסח כשר ושמח!
ניתן להמיר את השוקולד המריר בחלב ואת אגוזי המלך בפקאן, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 1
מתוך
9
מקציפים במערבל את החלבונים ומוספים את הסוכר בהדרגתיות, ממשיכים בהקצפה, עד קבלת קצף יציב.
משמנים את התבנית, שופכים לתוכה 2/3 מבלילה, ול-1/3 הנותרים מערבבים את אבקת הנסקוויק.
שלב 6
מתוך
9
מוסיפים את 1/3 הבלילה שנותרה לתבנית ומערבבים קלות עם מזלג.
שלב 7
מתוך
9
מחממים מראש את התנור לחום בינוני (180 מעלות) ואופים 45 דקות.
שלב 8
מתוך
9
מבשלים את השוקולד עם חלב או יין תירוש ו-2 כפות סוכר, כעשר דקות, תוך כדי ערבוב.
שלב 9
מתוך
9
לאחר שהתערובת הצטננה, יוצקים אותה על גבי העוגה. בתאבון! פסח כשר ושמח!
ניתן להמיר את השוקולד המריר בחלב ואת אגוזי המלך בפקאן, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0