המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 170 מעלות. מכינים תבניות - תבנית 26 או 2 אינגליש קייק.
מקציפים במיקסר את הביצים והסוכר כ - 8 דקות עד לקבלת תערובת אוורירית לבנה.
מוסיפים את השמן, הפודינג ומיץ התפוזים ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הקוקוס והקמח המנופה ומקפלים בעדינות.
מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ומכניסים לתנור לכ - 40 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש.
כשהעוגה מתקררת מעט אפשר לפזר מעליה אבקת סוכר לקישוט.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
שנים שזו העוגת תפוזים הקבועה שלי אין אחד שלא אוהב
תודה, כיף לשמוע 🌸
מאד מאד ממש טעים וקל וכולם אוהבים אותה
עוגה קבועה אצלנו בבית
תודה ושבוע טוב 💖
עוגה מעולה מה אפשר במקום קוקוס?
היי, ניתן להמיר את הקוקוס בשקדים טחונים. יום נעים
במה אפשר להחליף את הפודינג?
היי, אנחנו לא ממליצים להחליף, זה תורם לטעם ולמרקם. יום מקסים 🌹
אפשר להוריד כמות המן?
היי, עדיף שלא, כדי שהעוגה תהיה לחה ועסיסית. יום נעים
גודל התבנית לא מצוין במתכון. אשמח שתוסיפו. תודה
היי, תבנית 26 או 2 אינגלש קייק. יום מקסים
עוגה מנצחת ממש טעימה וקלה להכנה
תודה, כיף לשמוע 🌹
הצג מתכונים נוספים
הערות 8