המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
מקציפים במיקסר את הביצים והסוכר כ-8 דקות, עד לקבלת תערובת אוורירית לבנה.
מוסיפים את השמן, הפודינג ומיץ התפוזים, ומקציפים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הקוקוס והקמח המנופה, ומקפלים בעדינות.
מעבירים את הבלילה לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות, ומכניסים לתנור ל-40 דקות, עד שקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש.
כשהעוגה מתקררת מעט, אפשר לפזר מעליה אבקת סוכר לקישוט. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
האם אפשר עם מטרפה ללא מיקסר?
היי, עדיף עם מיקסר כדי שתיווצר תערובת אוורירית ולבנה, צריך ערבוב מאוד חזק. חג שמח 🌹
עוגה מעולה פשוט וטעימה מאוגד תודה חג שמח
אין צורך להפריד ביצים?
היי, לא, אין צורך. חג שמח 🌸
כן מאד האם אפשר קמח רגיל ולהוסיף אבקת אפיה ?
היי, כן, אפשר. חג שמח 🌸
הצג מתכונים נוספים
הערות 4