המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את התפוזים עם קליפתם במים במשך 15-20 דקות, עד שהם רכים. פורסים ומגלענים את התפוזים. מרסקים אותם בבלנדר, עד לקבלת מרקם חלק.
מחממים תנור לחום נמוך של 140 מעלות. משמנים תבנית בקוטר 26 ס"מ.
מקציפים את החלבונים בקערה, עד שמתחיל להיווצר קצף רך. מפזרים בהדרגה רבע מכוס הסוכר על הקצף, תוך הקצפה, עד שהסוכר נבלע והקצף יציב ומבריק.
בקערה אחרת מקציפים את החלמונים עם כוס הסוכר הנותרת כשלוש דקות, עד לקבלת קצף תפוח ובהיר. מקפלים בהדרגה לתוך קצף החלמונים את התפוזים והשקדים. מוסיפים את קצף החלבונים, בשלושה שלבים, תוך ערבוב בתנועות קיפול.
יוצקים את התערובת לתבנית ואופים בתנור החם כשעה, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0