המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקציפים את החלבונים עם הסוכר.
בקערה נפרדת מערבבים את החומרים היבשים - קמח, סולת, קוקוס וסוכר וניל.
בקערה נוספת בוחשים את החלמונים, שמן, מיץ תפוזים וגרידת תפוז.
מאחדים את החומרים היבשים עם החלמונים ומכניסים בזהירות גם את החלבונים המוקצפים.
משמנים קלות תבנית גדולה או 2 תבניות אינגליש קייק.
אופים בחום של 150 מעלות כ-30 דקות עד להזהבה קלה
להכנת הסירופ - מערבבים את המים, 3/4 כוס סוכר ולימון סחוט ומביאים לרתיחה. שופכים על העוגה כשהיא חמה, והסירופ פושר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1