המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-160 מעלות.
מכניסים למיקסר עם וו גיטרה את החמאה, מחצית מן הסוכר ואת גרידת התפוז, ומעבדים 10 דקות עד לקבלת קרם חמאה.
עוזבים את המיקסר ומתחילים להוסיף את החלמונים אחד אחרי השני, כאשר כל אחד נבלע בבלילה.
מוסיפים את מיץ התפוזים, השקדים והריקוטה, ומעבדים עד לקבלת בלילה אחידה.
מנקים את המיקסר ובעזרת מקצף מקציפים את החלבונים כ-2 דק', מוסיפים את כל שאר הסוכר ומקציפים עד לקבלת קצף יציב.
לוקחים מעט מקצף החלבונים ומערבבים בבלילה שלנו. ולאחר מכן, מוסיפים את כל שאר החלבונים ומקפלים בזהירות את כל הבלילה.
משמנים תבנית עם נייר אפייה ומעבירים אליה את הבלילה.
מקשטים עם השקדים הקלופים ומכניסים לתנור לאפייה של 70 דק' עד להזהבה, או עד אשר קיסם יוצא עם פירורים לחים מן העוגה - שימו לב למרכז העוגה.
מוציאים מהתנור ומניחים להצטננות של כ-15-20 דק'.
מפדרים את העוגה עם אבקת הסוכר ומגישים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0