המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
נתחיל בקילוף של שני תפוחי עץ בינוניים וחיתוך התפוחים לקוביות. את הקוביות נכניס לתוך קערה וניתן להם לשתות 3 כפות יין אדום מתוק.
לחמם תנור ל-170 מעלות.
לתוך קערה נוספת, נכניס 4 ביצים ונטרוף אותן קלות. נוסיף גביע שמנת חמוצה, רבע כוס שמן, כוס סוכר וכף תמצית וניל ונערבב היטב לתערובת הומוגנית.
נוסיף לקערה שתי כוסות קמח מעורבבות עם שקית אבקת אפייה. אחרי שמוסיפים את הקמח, נוסיף חצי כפית קינמון וקורט של אגוז מוסקט ונערבב עד לקבלת עיסה אחידה.
נוסיף את התפוחים.
מוסיפים עוד חצי כוס אגוזי מלך קצוצים גס.
ניקח תבנית בקוטר 26 ס"מ ונמרח היטב בחמאה. נשפוך פנימה רבע כוס סוכר ונסובב היטב את התבנית, עד שהסוכר יצפה את כל החמאה.
נעביר את הבלילה לתבנית ונאפה כ-35 דק'.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0