המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את התנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית עגולה.
מערבבים את כל חומרי הבצק, עד שנוצר בצק אחיד. אם צריך, להוסיף עוד טיפה קמח, אבל הוא אמור להיות קצת דביק, זה בסדר.
משטחים בידיים בתבנית.
מערבבים את התפוחים עם הקינמון וסוכר, ומסדרים על הבצק.
מערבבים בידיים את חומרי השטרויזל, עד שנוצר בצק פירורי, ומפזרים מעל התפוחים.
שולחים לתנור ל-20-30 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1