המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים את התנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית עגולה.
מערבבים את כל חומרי הבצק, עד שנוצר בצק אחיד. אם צריך, להוסיף עוד טיפה קמח, אבל הוא אמור להיות קצת דביק, זה בסדר.
משטחים בידיים בתבנית.
מערבבים את התפוחים עם הקינמון וסוכר, ומסדרים על הבצק.
מערבבים בידיים את חומרי השטרויזל, עד שנוצר בצק פירורי, ומפזרים מעל התפוחים.
שולחים לתנור ל-20-30 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
למה הכוונה בפרוסות? איזה צורה?גודל?
היי אור, אפשר לחתוך כל תפוח לרבעים ואז כל רבע לפרוס לפרוסות דקות. יום מקסים
הצג מתכונים נוספים
הערות 1