מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת פירורית, משטחים 2/3 ממנה על תבנית (תבנית בקוטר 24 ס"מ) ודוקרים במזלג.
*ניתן להמיר את החמאה במרגרינה. עוגת תפוחים ופירורים ב-5 דקות
.
שלב 2
0 דקות
מורחים את מלית התפוחים ומפוררים מעל את יתרת הבצק. מפזרים אגוזים קצוצים,
שלב 3
30 דקות
אופים בחום בינוני כ-30 דקות או עד שהעוגה משחימה.
שלב 4
0 דקות
כשהעוגה קרה מפזרים אבקת סוכר.
שלב 1
מתוך
4
מערבבים את כל חומרי הבצק לתערובת פירורית, משטחים 2/3 ממנה על תבנית (תבנית בקוטר 24 ס"מ) ודוקרים במזלג.
*ניתן להמיר את החמאה במרגרינה. עוגת תפוחים ופירורים ב-5 דקות
.
שלב 2
מתוך
4
מורחים את מלית התפוחים ומפוררים מעל את יתרת הבצק. מפזרים אגוזים קצוצים,
שלב 3
מתוך
4
אופים בחום בינוני כ-30 דקות או עד שהעוגה משחימה.
שלב 4
מתוך
4
כשהעוגה קרה מפזרים אבקת סוכר.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
1
ח
חיה
אהבתי מאווד את המתכון
אםשר לשלוח תמונה של פחית מלית תפוחים
מערכת בישולים
היי יקרה, תודה רבה שאהבת. לא צריך מלית של חברה מסוימת או משהו מיוחד. רק שיהיה כתוב על האריזה מלית תפוחים. יש גם עם קינמון. יום מקסים 💐
הערות 1