המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את תנור האפיה ל-180 מעלות.
מקלפים את התפוחים וחותכים לקוביות.
שוטפים וחותכים את התמרים.
מערבלים במערבל יד את הביצים ואת הסוכר לקצף.
מוסיפים את הקמח ואת השמן לסירוגין ומערבלים.
מוסיפים סוכר וניל, קינמון, תפוחים, צימוקים ותמרים וממשיכים לערבל 3 דקות.
מניחים את העיסה בתבנית עגולה 26 ס"מ משומנת מעט ואופים 35 דקות.
ניתן לפזר מעט קוקוס ואבקת סוכר וניל על העוגה המוכנה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0