המתכון הזה נוצר עבור 16 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את התפוחים לקוביות ,מוסיפים 3 כפות יין של קידוש ומשרים 10 דקות.
מערבבים יחד עם ביצים, סוכר, 1 סוכר וניל, אבקת אפיה ושמן עד קבלת תערובת אחידה.
מעבירים את התערובת לתבנית אפיה משומנת, מפזרים אגוזים, קצת קינמון וסוכר וניל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0